Liikuntainho vaihtui innostukseksi

17621965_767864330036746_8640080824344001184_o-1

Personal trainerimme Kari Sirkola on mieletön tapaus! Hän liikuttaa asiakkaitaan aina hymy huulilla ja jaksaa tsempata ja motivoida kaikkia. Tällä kertaa Kati teki taas jotain uskomatonta, kun personal trainer -tapaamisen voittanut, liikuntaa inhoava nainen löysi Katin valmennuksessa todellisen liikunnan ilon.

”Moikka mä olen Kati, ja mä olen personal trainer.

katisirkola
Mun työ ei enää oo mulle vain työtä, vaan se on elämäntapa. Elämäntapa, joka mahdollistaa sen, että saan päivittäin tehdä töitä ihan mahtavien ihmisten ja persoonien kanssa. Yksi niistä persoonista on Marru joka ensimmäisellä tapaamisellamme kertoi minulle sen enempää kaunistelematta, että häntä ei voisi liikunta vähempää kiinnostaa. No, ne jotka minut tuntevat, tietävät, että raskasta haasteita. Siispä otin haasteen vastaan ja arvatkaapas miten siinä sitten kävi? Annetaanpas Marrun itse kertoa.”

Marru

”Olin rapakuntoinen, 50-vuotias teini-ikäisen tyttären ja kahden aktiivisen koiran yksinhuoltaja. Lisäksi iäkäs äitini ja hänen asioidensa hoitaminen vei paljon aikaani. Auttaminen ja empaattisuus ovat toiset nimeni – aina löytyy aikaa muille, mutta harvemmin itselleni. Kuin huomaamatta unohdin itseni vuosiksi ja kilojakin pääsi kertymään. Aikaa minulla ei muka ollut liikunnan harrastamiseen.

Olin jo pitkään ajatellut, että asialle pitäisi tehdä jotakin. Kävin erittäin epäsäännöllisesti pilateksessa tai kahvakuulailemassa, mielellään tein jotain sellaista, jossa ei tullut kovin hiki. Koirat onneksi liikuttivat joka päivä, joten jonkinlainen pohjakunto oli olemassa.

Sitten tuli jack pot!

Voitin arvonnassa personal trainer Kati Sirkolalle kolme ilmaista tuntia. Kati tuntui heti alusta alkaen empaattiselta, helposti lähestyttävältä, innokkaalta ja hauskalta, minulle sopivalta tyypiltä. Kävimme treenaamassa kahdestaan kolme kertaa. Siitä se kipinä syttyi ja ilmoittauduin saman tien Katin vetämälle kolmen kuukauden Cross Training kurssille. Tämän kolmen kuukauden jälkeen jatkoin vielä toiselle kolmen kuukauden kurssille, jolla olen edelleen.

Etukäteen ajattelin, että Cross Training ei ole minun juttuni, liian rankkaa ja tyhmää renkaiden pyörittelyä. Mutta sepä osoittautuikin hauskaksi, ihan kuin ei treenaisi ollenkaan! Ilman personal traineria ja muuta ryhmää en varmasti olisi jaksanut alkua pidemmälle. PT Kati on erittäin kannustava ja motivoiva ja ryhmässä on ollut kivaa.

Nyt, neljän kuukauden jälkeen, ensimmäiset merkit kohentumisesta alkavat näkyä. Ryhtiä on tullut sen verran lisää, että olen kasvanut sentin, vaatteet eivät enää kiristä ihan joka paikasta ja allit eivät roiku yhtä pahasti. Kaikki tämä motivoi tietysti jatkamaan.

Kiloja on edelleen pudotettavaksi, mutta jo nyt olen saanut terveemmän alun loppuelämälle. Ja kyllä sitä aikaa treenaamiseenkin näköjään löytyy, kun vaan vähän järjestelee. Tämä ei todellakaan ole ollut raskasta pakkopullaa, kaloreiden laskemista ja nälässä elämistä. Teen ja syön kuten pt kehottaa – ja se on siinä, kunto nousee ja kilot tippuvat. Ihmeellistä.

Olen edelleen 50-vuotias, mutta nyt liikunnan ilon uudelleen löytänyt, jonkinlaista lihaskuntoa omaava nainen, äiti. Olen oppinut liikkumaan ja syömään oikein ja voin opettaa ylpeänä samoja taitoja myös tyttärelleni.

Minä pystyin siihen, niin pystyt sinäkin!”
-Marru-

Tutustu Kati Sirkolaan: https://www.facebook.com/kuntosirkkeli/?fref=ts

0 vastausta

Jätä vastaus

Onko sinulla jotain lisättävää?
Liity keskusteluun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *