Revolution on nyt Trainer4You Personal training

blogi-01

Revolution on aina ollut osa Trainer4You -konsernia, johon kuuluvat Trainer4Youn personal trainer- ja ravintovalmentajakoulutukset, Fitran laadukkaat hyvinvointi- ja liikuntakirjat sekä Revolution. Vuonna 2014 perustettu Revolution on huippuvalmentajien verkosto, jonka työn jäljestä toivottavasti sinäkin olet päässyt nauttimaan.

Revolutionissa puhaltavat nyt uudet tuulet, kun ilme yhtenäistyy emoyhtiön kanssa ja uudeksi nimeksi tulee Trainer4You Personal training. Revolution jatkaa LadyLine- ja EasyFit-keskusten personal trainer -palveluiden brändinä.

Miksi näin?

Uudistus on looginen ja luontainen askel eteenpäin osana Trainer4You-konsernin kasvustrategiaa. Kaikki valmentajaverkoston personal trainerit omaavat laadukkaan koulutuksen ja he toteuttavat valmennuksiaan hyödyntäen yhtenäistä, Trainer4You Personal training -konseptia. Trainer4You Personal training onkin merkki asiantuntevasta ja luotettavasta valmennustoiminnasta. Kaikki verkostoon kuuluvat valmentajat toimivat Trainer4You Personal training -valmennustuotteilla ja -filosofialla ja tunnistat heidät alla olevasta merkistä:

powered-by

Uusi verkkosivu löytyy osoitteesta valmentajahaku.fi ja sieltä löydät jatkossakin kaikki Trainer4You Personal training -osaajat. Tämän lisäksi blogi jatkaa toimintaansa ja sieltä löydät jatkossakin hyödyllisiä ja mielenkiintoisia kirjoituksia liikuntaan, ravintoon, uneen ja ylipäätään hyvinvointiin liittyen. Jatkossa voit seurata mielenkiintoisia kirjoituksia tykkäämällä Trainer4Youn Facebook-sivusta.

Kun valitset Trainer4You Personal trainerin, valitset ammattitaitoisen, luotettavan ja sinusta aidosti kiinnostuneen valmentajan. Ja vaikka voimmekin ylpeinä sanoa näiden ominaisuuksien yhdistävän kaikkia kouluttamiamme ja Trainer4You Personal trainging -tuotteilla valmentavia personal trainereitamme, löytyy suuresta joukostamme tietenkin myös sopivasti erilaisuutta. Jokainen Trainer4You Personal trainer valmentaa asiakkaitaan omalla persoonallaan ja jokainen on erikoistunut valmentamaan hieman eri tavoitteita omaavia henkilöitä. Joukostamme löytyy siis varmasti sopiva match jokaiselle! Olipa tavoitteesi lihasmassan kasvatus, painonpudotus tai -hallinta, itsesi haastaminen tai terveydentilan parantaminen, voimme taatusti tarjota sinulle sopivan personal trainerin, jonka kanssa tavoitteeseen on helpompi matkata.

Verkoston personal trainerit tunnistat “powered by Trainer4You” -merkistä. Sen nähdessäsi voit luottaa siihen, että saat laadukasta, kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaa palvelua alan huippuammattilaisilta!

Tutustu paikkakuntasi personal trainereihin valmentajahaussa!

0 vastausta

Jätä vastaus

Onko sinulla jotain lisättävää?
Liity keskusteluun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *