,

Vinkit personal trainer –asiakkaalle

shutterstock_157038641

 

Oletko harkitsemassa personal trainerin hankkimista? Mitä tulisi ottaa huomioon ennen päätöstä ja mistä personal trainerin kanssa kannattaa keskustella, jotta välillenne syntyy hyvä yhteisymmärrys? Tässä lyhyt faktaboksi asioista, joita kannattaa miettiä jo ennen sopimuksen kirjoittamista.

 

1. Käytä hetki aikaa löytääksesi sinulle sopiva personal trainer.

Ota yhteyttä, ja selvitä esimerkiksi taustat ja koulutus, eritysosaaminen, mahdolliset suositukset, missä valmentaja valmentaa jne. Varmista myös ensitapaamisella, että henkilökemiat kohtaavat riittävän hyvin.

Tiesitkö, että kaikki Revolution personal trainerit kehittävät osaamistaan jatkuvasti ja kouluttautuvat mm. Revolutionin tiimipäivillä. Meille ensiarvoisen tärkeitä seikkoja ovat vahva ammattitaito sekä aito välittäminen asiakkaista.

2. Aseta aina ensin konkreettinen tavoite, joko itse, tai valmentajasi kanssa keskustellen.

Varmista, että personal trainerisi ymmärtää tavoitteesi samoin kuin sinä. Personal trainer osaa myös sanoa, onko tavoitteesi realistinen.

3. Sitoudu projektiin.

Usko personal trainerilta saamiasi ohjeita, vaikka ne vaativatkin muutoksia tavoissasi tai ajatuksissasi. Kysy ja vaadi perusteluja, jos jokin asia epäilyttää. Valmentaja voi valmentaa sinua vain jos noudatat yhdessä sovittuja pelisääntöjä.

Jos olet esimerkiksi tottunut pudottamaan painoa vähentämällä syömistä, saattaa normaalia suuremmat annoskoot ja tiheä ateriarytmi tuntua alkuun omituiselta. Luota kuitenkin saamiisi ohjeisiin, personal trainerin antamien neuvojen takana on tieteelliset todisteet.

4. Ole yltiörehellinen.

Pidä valmentajasi ajan tasalla siitä, mikä toimii, ja missä koet haasteita. Kerro, mikäli et ole kyennyt noudattamaan ohjeita. Kerro myös miksi. Molemmin puolinen luottamus on kaiken A ja O.

Personal trainer on paitsi valmentajasi, myös tsempparisi. Hän on kiinnostunut tulosten ohella myös sinun ajatuksistasi. Hän vastaa mielellään kysymyksiisi, mutta muistathan kunnioittaa myös personal trainerin työaikoja – hän vastaa varmasti kysymyksiisi sovittuna aikana ja sovittuja kanavia käyttäen. 

 

Etsi sinua lähin Revolution personal trainer valmentajahaun kautta.
Lähde: Kehonmuokkauksen ammattilainen -opas, Trainer4You Tietopankki

0 vastausta

Jätä vastaus

Onko sinulla jotain lisättävää?
Liity keskusteluun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *